Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Tränaren bekräftar: Benteke nära Palace

Det har varit en av sommarens mest långdragna transfersagor, men nu verkar det snart vara klart att Christian Benteke lämnar Liverpool för Crystal Palace. Palaces tränare Alan Pardew har bekräftat att övergången är nära.

– Han kommer ha sin läkarundersökning idag. Allt är klart med Liverpool och vi behöver bara komma överens om kontraktet. Benteke är en spelare som jag ville värva redan när jag tränade Newcastle, säger Alan Pardew till klubbens officiella hemsida.

Övergångssumman uppges ligga på 27 miljoner pund plus 5 miljoner pund i prestationsbaserade tillägg.

Publicerad 2016-08-19 kl 11:12

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons