Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Chelsea ute efter Rodríguez

Efter VM-succén i Brasilien 2014 blev Colombias James Rodríguez en i raden av galacticos i Real Madrid. Men speltiden har varierat kraftigt och under Zinedine Zidane har Rodríguez tappat sin plats. Som en följd har en flytt ryktats flitigt och han har omnämnts i samband med flera toppklubbar i England, men Zidane har uttryckt att han räknar med att Rodríguez stannar i Real.

ANNONS

Nu skriver dock Sunday Express att Chelsea ska ha lagt ett bud på Rodríguez på 60 miljoner pund. Chelsea har fått kritik av supportrarna för att inte ha gjort tillräckligt på årets transfermarknad efter fjolårets fiaskosäsong, så en värvning av Rodríguez skulle säkerligen tas emot med öppna armar.

Publicerad 2016-08-21 kl 13:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto