Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Morrison på väg tillbaka till England

En gång ansågs han vara Manchester Uniteds mest lovande akademispelare, med större potential än Paul Pogba. Men Ravel Morrison har aldrig lyckats förverkliga sin talang, utan har istället flyttat runt mellan en rad klubbar. Förra säsongen bar det av till italienska Lazio, men där blev det bara åtta matcher.

Inför årets säsong ska Morrison ha imponerat, men är inte med i matchtruppen inför kvällens premiär mot Atalanta. Enligt Corriere dello Sport beror detta på att han är på väg tillbaka till England, närmare bestämt Aston Villa. Villa åkte ur Premier League förra säsongen och ser nu fram emot en nystart i The Championship. Kanske kan det även vara nystarten som Ravel Morrison behöver.

Publicerad 2016-08-21 kl 10:53

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons