Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Morrison på väg tillbaka till England

En gång ansågs han vara Manchester Uniteds mest lovande akademispelare, med större potential än Paul Pogba. Men Ravel Morrison har aldrig lyckats förverkliga sin talang, utan har istället flyttat runt mellan en rad klubbar. Förra säsongen bar det av till italienska Lazio, men där blev det bara åtta matcher.

ANNONS

Inför årets säsong ska Morrison ha imponerat, men är inte med i matchtruppen inför kvällens premiär mot Atalanta. Enligt Corriere dello Sport beror detta på att han är på väg tillbaka till England, närmare bestämt Aston Villa. Villa åkte ur Premier League förra säsongen och ser nu fram emot en nystart i The Championship. Kanske kan det även vara nystarten som Ravel Morrison behöver.

Publicerad 2016-08-21 kl 10:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto