Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Efter Isak-ryktena - AIK:s aktie sköt i höjden

Sillybloggen

I fredags rapporterade italienska Calciomercato att storklubben Juventus varit i kontakt med representanter för AIK:s unge succéman Alexander Isak. Samma källa rapporterade att prislappen för 17-åringen skulle ligga på runt 150 miljoner kronor – en hisnande summa som skulle krossa Zlatans rekordtransfer från Malmö FF till Ajax på 81 miljoner kronor 2001. Isak kopplades senare även ihop med Napoli.

Ryktena kring anfallslöftet har nu fått AIK:s aktie på NGM-börsen att skjuta i höjden – med en ökning på hela 42 procent under måndagen.

– Enligt vår övervakare av börsen så handlade det om rykten gällande Alexander Isak, säger AIK:s vd Mikael Ahlerup till SPORT-Expressen.

Alexander Isak omges av mängder av flyttrykten efter att 17-åringen slagit igenom med dunder och brak med tio mål under den allsvenska säsongen. Bland annat har AIK-anfallaren tidigare kopplats samman med PSG, Liverpool Barcelona och Real Madrid.

Annons
Publicerad 2016-11-14 20:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto