Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Djurgården förlänger med målvaktstalang

Sillybloggen

Oscar Jonsson blir kvar i Djurgården. Den 19-årige målvakten satt på ett utgående kontrakt, men nu står det klart att det blir en förlängning. Det nya kontraktet sträcker sig över säsongen 2018.

– Som det ser ut i nuläget så har vi tre målvakter Andreas Isaksson, Hampus Nilsson och Oscar och vi fortsätter gärna med det upplägget som vi har haft. Det vill säga att Oscar är vår tredjekeeper och spelar kontinuerliga tävlingsmatcher i en klubb längre ner i seriesystemet, precis som han gjorde i Håbo FF (som utlånad) förra säsongen, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson till klubbens hemsida.

Jonsson själv är glad över förlängningen med klubben han varit i sedan 2014.

– Det känns fantastiskt. Det här är något som jag kämpat för sedan jag kom till Djurgården när jag började i gymnasiet. Allt kändes bra direkt när jag kom hit och det var den här föreningen som jag ville tillhöra och komma så långt som möjligt med. Så det har varit bra sedan dag ett och jag vill bara fortsätta, säger han.

Annons

Jonsson gjorde tidigare i år allsvensk debut i hemmamötet med Jönköpings Södra.

Publicerad 2016-11-22 15:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto