Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Frej värvar från superettan-konkurrent

Nsima Peter gjorde i år tio mål för Varberg i superettan. Nu står det klart att den 27-årige nigerianske anfallaren flyttar från västkusten till Täby och IK Frej, där han har skrivit på ett ettårskontrakt med option på ytterligare ett år.

ANNONS

– Jag har länge imponerats av Peters styrka, karaktär och förmåga att göra mål på olika sätt. Jag tror att han kommer passa väldigt väl in i vårt spelsystem och det känns bra att få in en så pass erfaren forward i truppen. Tillsammans med Lukas Sunesson har vi en spännande forwardsuppsättning på plats redan nu, säger Frejs tränare Bartosz Grzelak till klubbens hemsida.

Peter kom till Varberg inför säsongen 2013, och gjorde totalt 27 mål på 95 superettanmatcher för klubben.

– Jag är mycket glad över att få representera Frej. Det är en underbar klubb som jag har sett växa senaste åren och det känns riktigt bra att få bli en del av den. Jag ser framemot säsongen och jag ska göra mitt bästa för klubben, säger Peter.

Publicerad 2016-12-01 kl 12:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto