Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

HIF går skilda vägar med assisterande tränaren

Under de senaste åren har Tobias Tuvesson varit assisterande tränare i Helsingborg. Efter att Henrik Larsson lämnat sin roll som manager i klubben och Per-Ola Ljung och Christoffer Andersson tagit över står det nu klart att även Tuvesson lämnar klubben.

– Jag har inget nytt färdigt. Tiden har varit jättebra trots årets resultat. Jag är glad och stolt över att ha varit en del av HIF och fått vänner för livet bland ledare och personal. Känslan att stå framför södra stå efter en vinst kommer jag ta med mig hela livet, säger Tobias Tuvesson till HIF:s hemsida.

Publicerad 2016-12-02 kl 16:33

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons