Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Lindelöfs agent: "Vill inte lämna Benfica"

Sillybloggen

Fotbollskanalen kunde nyligen avslöja att Manchester United leder jakten på Victor Nilsson Lindelöf, före Milan, Inter och Juventus som också förhandlar med Benfica om svensken. Trots alla rykten kring landslagsbacken så menar hans agent Hasan Cetinkaya att Nilsson Lindelöf vill stanna.

– Det är mycket spekulationer kring hans framtid. Men han spelar redan i en av Europas bästa klubbar, säger Cetinkaya till A Bola.

– Det är många klubbar som är intresserade i vad Benfica gör, men vi är på väldigt bra villkor med presidenten och vi kommer att bestämma Lindelöfs framtid tillsammans med klubben. De bestämmer om han förtjänar en kontraktsförlängning. Det är många klubbar intresserade i att värva honom också, men han är lycklig i Benfica för tillfället och vill inte lämna.

Lindelöf förlängde kontraktet med Benfica till 2020 nyligen. Men det ryktas redan om att klubben vill förlänga ytterligare.

Annons
Publicerad 2016-12-05 15:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto