Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

ÖSK testar ghanansk provspelare

Örebro drar i dag igång träningen igen då man haft ett uppehåll efter säsongen. Då passar klubben på att ta in den 19-årige ghananske anfallaren Kwamina Ropapa Mensah på provspel. Mensah kommer närmast från ghananska Inter Allies, och kommer att träna med ÖSK till och med den 13 december.

– Möjligheten dök upp och vi är i uppstartsfas inför 2017. Det här är ett ypperligt tillfälle att titta närmare på intressanta spelare. Ytterligare spelare kommer att testas under den närmaste tiden, säger ÖSK:s sportchef Magnus Sköldmark till klubbens hemsida.

Publicerad 2016-12-05 kl 10:32

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons