Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

"Melkemichels assisterande från AFC nära Djurgården"

Özcan Melkemichel nämnde sin högra hand i AFC, Ivan Ristic, som ett alternativ på spelare eller ledare som kunde följa med den nye Djurgården-tränaren till Stockholmsklubben. Nu skriver Expressen att det bara är detaljer som återstår innan Ristic kan presenteras som assisterande tränare i Dif.

– Det förs diskussioner nu och jag hoppas att det ska lösa sig. Sedan måste man också ha respekt för de som redan jobbar i klubben. Men jag vill ha in honom eftersom jag har jobbat väldigt nära Ivan länge. Vi känner varandra väl och han har erfarenheter från Serbien, Ungern och Sverige, säger Melkemichel till tidningen.

Publicerad 2016-12-06 kl 19:14

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons