Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dele Alli jagas av storklubbar

Spurs offensive mittfältare har ögonen på sig från flera storklubbar i Europa. Det är The Sun och The Mirror som rapporterar att PSG ska vara redo att tredubbla engelsmannens lön för att locka honom till den franska huvudstaden, men att även Real Madrid uppges vara intresserade.

Med tanke på att Dele Alli nyligen skrev på ett nytt kontrakt med Spurs som sträcker sig till 2022, skulle det sannolikt inte bli en billig affär, och frågan är om ens de 50 miljoner pund som uppges skulle räcka för att övertyga Tottenham att sälja.

Publicerad 2016-12-09 kl 11:29

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons