Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Oscar till Kina - för 700 miljoner

Sillybloggen

André Villas Boas, numera tränare för kinesiska Shanghai SIPG, vill värva från sin gamla klubb. Enligt uppgifter till den brittiska tidningen Daily Telegraph har klubben lagt ett bud på 60 miljoner pund, närmare 700 miljoner svenska kronor på brassen Oscar, för att få till en flytt då fönstret öppnar igen den 1 januari. Enligt tidningen är brassen själv öppen för en flytt till Kina och Chelsea lär få svårt att tacka nej till den summan för en spelare som i dagsläget har svårt att slå sig in i startelvan.

Även förra januari-fönstret sålde Chelsea en brasse i form av Ramires till den kinesiska ligan. Den gången var det Jiangsu Suning som köpte mittfältaren för enligt uppgift 230 miljoner kronor.

Om köpet av Oscar går i lås skulle det bli Chelseas dyraste försäljning någonsin, dyrare än det tidigare rekordet som slogs då David Luiz såldes till Paris Saint-Germain.

Annons
Publicerad 2016-12-13 17:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto