POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Djurgården värvar isländsk vänsterback

Damallsvenska Djurgården värvar den isländska landslagsbacken Hallbera Gisladottier.

Vänsterbacken har tidigare spelat för Piteå och kommer närmast från Breidablick.

– Det ska bli väldigt roligt att komma tillbaka till Damallsvenskan och till Djurgården. Jag har pratat med Gudbjörg (Gunnarsdottir, Djurgårdens isländska målvakt) och hon har berätta positivt om både sporten och föreningen i stort. Jag spelade med Emilia Appelqvist i Piteå, så några i laget känner jag redan. Jag är vänsterback, men tidigare spelade jag som vänsterytter så jag är en spelare som gärna följer med i offensiven och slår inlägg, och även gör några mål då och då, säger Gisladottir till Djurgårdens hemsida.

Publicerad 2016-12-16 kl 16:49

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå