Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Agenten bekräftar: Zaza lämnar West Ham i januari

Simone Zaza kom till West Ham på lån från Juventus i somras. Men italienaren har floppat rejält i London-klubben och anfallaren har inte hittat rätt i någon av de elva framträdanden han gjort för “The Hammers”.

När Zaza skrev på för West Ham var det på ett säsongslångt lån, och om italienaren gjort mer en 14 framträdanden i Premier League under säsongen så fanns det ett avtal på ett permanent köp för 20 miljoner euro. Men nu ser anfallaren ut att bryta med klubben. Hans agent Vincenzo Morabito säger till Juvenews att de kommit överens med klubben om att det bästa är att avtalet bryts i januari.

Publicerad 2016-12-17 kl 23:04

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons