Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Superettan-nykomlingens första nyförvärv klart

Norrby IF besegrade Assyriska i kvalspel och spelar i superettan nästa säsong. Nu har laget gjort sin första förstärkning inför den nya utmaningen. Det är innermittfältaren Jesper Brandt, som är fostrad i IFK Göteborg och har spelat i bland annat Gais, Värnamo och Qviding, som ansluter på ett treårskontrakt.

– Det känns otroligt kul att kunna presentera en spelare av Jespers Brandts kaliber. Han visade under 2016 att han är en riktigt duktig fotbollsspelare. Det var något som vi fick erfara när vi mötte Qviding under säsongen som gick, säger Norrbys klubbchef John Östby till klubbens hemsida.

– Jag hoppas kunna bidra med stabilitet, styrka och ett bra passningsspel. Men även mycket skratt och glädje, säger Brandt.

Publicerad 2016-12-17 kl 21:37

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons