Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Fellaini kan lämna United - Milan och Inter tänkbara klubbadresser

Marouane Fellaini kan vara på väg bort från Manchester United. Enligt Daily Mail överväger mittfältaren en flytt till Serie A, där Milan och Inter nämns som tänkbara klubbadresser. Enligt tidningen ska Fellaini ha blivit sedd i Milano i går med sin tvillingbror Mansour.

Fellaini värvades till United från Everton av David Moyes sommaren 2013, och har sedan dess gjort 74 Premier League-matcher för klubben. Under årets säsong har det blivit 13 ligamatcher, varav åtta från start, för Fellaini i ligan under José Mourinho.

Publicerad 2016-12-20 kl 09:29

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons