Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

"Draxler nära PSG"

RMC Sport rapporterar att ”Julian Draxler har sagt ja till PSG”. Tidningen refererar till uppgifter om att en överenskommelse om ett kontrakt på fyra och ett halvt år är i stort sett klar. PSG ska också ha lagt ett bud på 30 miljoner euro till Wolfsburg, men den tyska klubben vill ha ut minst 40 miljoner.

L’Equipe är aningen försiktigare kring Draxler och uppger att ”PSG bekräftar att intresset är starkt, så pass att ett avtal kan vara nära förestående, enligt vissa källor”. Däremot, skriver L’Equipe, att ledningen är splittrad kring en värvning av tysken.

Le Parisien uppger dock att Arsenal fortfarande är kvar i racet om Draxler. En rådgivare till spelaren säger till tidningen att “Julian tvekar fortfarande mellan PSG och Arsenal. För närvarande funderar han. Ett beslut lär komma de närmaste dagarna. En sak är säker: han spelar i kväll (läs: i går) sin sista match för Wolfsburg”.

Publicerad 2016-12-21 kl 10:39

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons