Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

"Juventus och Roma i duell om Emil Forsberg"

Emil Forsberg är het på transfermarknaden efter succéhösten i RB Leipzig. Svensken har stått för fem mål och åtta assist för nykomlingen som överraskande toppar Bundesliga på samma poäng som Bayern München inför kvällens seriefinal lagen emellan.

Nu skriver italienska CalcioMercato att det kan bli en duell mellan Roma och Juventus för att få den svenske landslagsmannens underskrift. Enligt sajten har Roma redan träffat Forsberg vid två tillfällen, medan Juve väntar till januarifönstret har öppnat med att försöka sätta in stöten.

Vidare skriver CalcioMercato att även Arsenal och Liverpool är intresserade av att värva mittfältaren.

Emil Forsberg är veckans gäst i podcasten Lundh, den kan du lyssna på här!

Publicerad 2016-12-21 kl 11:45

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons