Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Allardyce uppges aktuell att ta över Crystal Palace

Tidigare i eftermiddags gick Crystal Palace ut med att man sparkar sin tränare Alan Pardew.

Nu dyker den tidigare engelska förbundskaptenen Sam Allardyce upp som en tänkbar efterträdare till Pardew. Sky Sports skriver att Allardyce representanter kommer att ha ett möte med med Crystal Palace ordförande Steve Parish inom 24 timmar, men att det ännu inte finns någon överenskommelse mellan parterna.

Allardyce fick lämna det engelska landslaget i september efter att ha fångats på film där han bland annat förklarade hur man kan kringgå reglerna som förhindrar att en tredje part kan “äga” fotbollsspelare.

Publicerad 2016-12-22 kl 16:39

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons