Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

HIF:s guldtränare tar över damlag i division 1

Conny Karlsson, 63, ledde Helsingborgs IF till SM-guld 2011. Nu tar han över Stattenas damlag i division 1.

– När Stattena berättade om det här så tyckte jag att det verkligen lät spännande. Jag har gjort det mesta som tränare, men damtränare har jag aldrig varit och jag kände att det var värt att prova, säger tränaren till alltidfullsatt.se.

– Jag ser framför mig några år i Stattena, för jag är inte så intresserad av att bara hoppa på något kort nu när jag ger mig in på detta. Men sen vet man aldrig, de kanske inte trivs med mig eller tvärtom. I utgångsläget är det i alla fall inget korttidstänk, jag ser gärna att det blir lite tid för att bygga något.

Karlsson kommer närmast från Oskarshamns AIK.

Publicerad 2016-12-22 kl 21:22

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons