Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Norrby förlänger med två spelare

Nykomlingen i Superettan, Norrby, förlänger med två spelare. Det rör sig om Alen Krasnici och Kardo Aso som båda har skrivit på med två nya år för Borås-laget.

– Jag hade en bra säsong förra året där jag fick spela många viktiga matcher och jag kände att jag fick ett stort förtroende. Nu hoppas jag kunna göra det ännu bättre i år. Jag tror på Norrby – och Norrby tror på mig. Det känns riktigt bra att ha skrivit på, säger Kardo Aso till klubbens hemsida.

Sedan tidigare har lagets skyttekung Richard Yarsuvat lämnat för Dalkurd.

Publicerad 2016-12-23 kl 14:41

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons