Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Tevez monsterlön i Kina - blir världens bäst betalda

Under fredagen blev det officiellt att Oscar lämnar Chelsea för kinesiska Shanghai SIPG. Brassen får enligt brittiska medier en lön på svindlande 4,5 miljoner kronor i veckan, vilket gör honom till en av världens bäst betalda spelare.

Det är dock ingenting i jämförelse med vad Carlos Tevez enligt rapporter kommer dra in vid hans förestående flytt till Shanghai Shenhua. Argentinaren sägs ha gjort sin sista match för Boca Juniors och väntas snart presenteras för den kinesiska klubben. Enligt Mirror och Daily Mail så kommer Tevez att tjäna 615 000 pund – nästan sju miljoner svenska kronor – i veckan.

Om summan stämmer blir anfallaren den bäst betalda spelaren i världen.

Publicerad 2016-12-23 kl 10:33

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons