Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Everton får konkurrens - även WBA intresserat av United-spelaren

Sillybloggen

Morgan Schneiderlin ryktas försvinna från Manchester United då transferfönstret öppnar igen den 1 januari. Mittfältaren har haft svårt att få speltid under José Mourinho och tidigare har Everton nämnts som en av de intresserade klubbarna. Enligt tabloiden Daily Mirror visar nu även West Bromwich intresse för Schneiderlin, som bara gjort 11 minuter i Premier League i år. Tidningen skriver att man är beredd på att lägga ett bud på 18 miljoner pund, drygt 200 miljoner svenska kronor, och att man framför allt skulle kunna locka med regelbunden speltid för fransmannen.

– Vi försöker få in spelare som över tid kan utveckla vårt lag, men många spelare föredrar fortsatt att vara i de så kallade större klubbarna i stället för att spela varje vecka, säger managern Tony Pulis enligt Mirror.

West Bromwich har tidigare lyckats ro i land värvningar av spelare som haft svårt att få speltid i större klubbar. Nacer Chadli från Tottenham är ett exempel. Darren Fletcher och Jonny Evans från Manchester United två andra.

Annons
Publicerad 2016-12-24 19:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto