Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Syrianska-backen tvekar om nytt kontrakt: "Behöver en nytändning"

Sillybloggen

Alex Michels kontrakt med Syrianska går ut. Nu hoppas mittbacken, som under säsongen fått vara kvitt sina skador och imponerat, på att få erbjudanden om att spela höger upp i seriesystemet.

Michel var en viktig pjäs i det Södertäljelag som den här säsongen lyckades rädda ett nytt kontrakt via kval, och 25-åringen gjorde 25 matcher i Superettan.

– Jag känner att jag kanske behöver en liten nytändning nu, en push för att kunna utvecklas ännu mer och nå dit jag var innan jag blev skadad. Det är lite svårt i Syrianska när man har varit där så länge, man blir lätt lite bekväm. En ny push i ett bättre lag vore skönt, där man är omringad med kanske lite bättre förutsättningar och bättre spelare, så man får kämpa lite., säger han till LT.

Sedan tidigare står det klart att Sharbel Touma tar över tränaransvaret i klubben nästa säsong. Dessutom har Syrianska förlängt kontraktet med Mattias Mete.

Annons
Publicerad 2016-12-25 17:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto