Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

”James stannar i Real”

Han tog världen med storm i VM 2014 och flyttade till Real Madrid i en affär som kostade spanjorerna över 700 miljoner kronor. Sedan dess har hans stjärna sakta dalat och nu har han svårt att slå sig in i de spanska storlaget. Det har med silly season-logik fått den oundvikliga följden att han väntas lämna Real Madrid. Men utanför silly season-filterbubblan snurrar ju världen på som vanligt, och här ute har colombianens agent sagt följande: ”James kommer inte att lämna Madrid i januari”, skriver AS.

Publicerad 2016-12-26 kl 13:39

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons