Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Koeman kan sätta käpp i Peps värvningshjul

Efter att ha betalat en rekordsumma för Evertons mittback John Stones i sommar har Manchester City inför vintertransferfönstrets öppnande sagts vara intresserat av att värva Southamptons holländske mittback Vigil van Dijk.

Nu har emellertid ett potentiellt problem dykt upp för City. Ett holländskt problem. Nämligen Ronald Koeman. Evertonmanagern var den som tog van Dijk till Premier League under sin tid i Southampton och till The Mirror säger Koeman att han gärna skulle se att van Dijk följde efter honom till Liverpool och Goodison Park, även om han medger att det är tufft att hävda sig mot Manchester City när det kommer till värvningar.

Publicerad 2016-12-26 kl 08:26

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons