Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Pepe kan dubbla lönen i Kina

Igår ryktades det att Angel Di Maria var på väg till Kina – och nu kommer uppgifter om att hans före detta lagkamrat i Real Madrid, Pepe, också kan vara på väg till den kinesiska ligan. Den portugisiske landslagsmittbacken sitter på ett utgående kontrakt och är fri att förhandla med andra klubbar efter nyår – och enligt Marca kan det bli en flytt till Kina och RIKTIGT stora pengar. Pepe har såklart tjänat bra under sin tid i Madrid, men i Kina kan han enligt Marca dubbla sin lön och plocka ut nätta 10 miljoner euro om året, efter skatt, motsvarande 96 miljoner kronor. Gott nytt år heter 新年快樂 på kinesiska, Pepe. Fast kom ihåg, kineserna firar sitt nyår någon gång mellan 21 januari till 19 februari, beroende på när andra nymånen efter vintersolståndet infaller.

Publicerad 2016-12-26 kl 10:40

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons