Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Svenskklubb vill värva Kiese Thelin - men Bordeaux vill bara låna ut

Enligt fransk media lär Isaac Kiese Thelin lämna Bordeaux i januari. Grekisk media uppger samtidigt att AEK Aten vill köpa loss svensken men att den franska klubben bara vill låna ut anfallaren vilket kan göra att affären spricker.

Sedan tidigare har Astrit Ajdarevic gått till AEK Aten och han har precis som Kiese Thelin Miro Jaganjac som agent, som tidigare jobbade tillsammans med Daniel Majstorovic innan han blev sportchef i AEK Aten.

Kiese Thelin har sedan flytten från Malmö FF haft svårt att få speltid i Bordeaux. Under det första halvåret blev det tolv starter, de senaste två säsongerna har det bara blivit fem matcher från start.

Anfallaren har gjort tre ligamål under tiden i Bordeaux.

Publicerad 2016-12-26 kl 12:54

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons