Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Wilshires dagar hos Arsenal kan vara räknade

Jack Wilshere är utlånad från Arsenal till Bournemouth – och om man får tro The Mirror finns det risk för att mittfältaren har gjort sin sista match för Arsenal. Hur resonerar de då, kanske du undrar? Jo, Wilsheres kontrakt går ut 2018, och några diskussioner om att förlänga det har inte inletts. Det kan enligt The Mirror tolkas som att Arsenal har tänkt sälja Wilshere i sommmar, annars vore de korkade för om de inte säljer honom och inte förlänger, då riskerar de att tappa Wilshere som Bosman sommaren 2018. Arsenals manager Arsene Wenger har tidigare sagt att han har för avsikt att förlänga med Wilshere – men det verkar alltså enligt The Mirror som att det är hög tid, Arsene. Varför inte på nyårsdagen?! Då fyller Wilshire nämligen år!

Publicerad 2016-12-26 kl 09:06

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons