Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Ishak till Anderlecht? "Han är billig och accepterar att vara inhoppare"

Kommer Mikael Ishak att gå till Anderlecht? Det frågar sig fansajten purplespirit.be som samlar upp tidningars nyheter om Anderlecht. Sajten skriver att den goda nyheten är att Ishaks kontrakt går ut i juni och skulle därför bara kosta cirka 400 000 euro (ungefär 3,8 miljoner kronor) nu i januari, men att den dåliga nyheten är att den belgiska klubben inte är helt övertygad om man vill värva Ishak.

Purplespirit.be uppger även att den svenske anfallaren inte ska ha några problem med att vara inhoppare till Łukasz Teodorczyk i början. Teodorczyk är på lån från Dynamo Kiev till Anderlecht och enligt polsk media vill den belgiska klubben köpa loss anfallaren för att sedan sälja vidare honom i sommar, och då uppges Mikael Ishak vara aktuell som ersättare.

Łukasz Teodorczyk har gjort 16 ligamål på 20 matcher och låneavtalet sträcker sig till juni 2017.

Publicerad 2016-12-27 kl 11:23

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons