Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Uppgifter: Djurgården har inte gett upp Källström - hoppas också på Erton

Grasshoppers vd Manuel Huber har uteslutit att de kommer att släppa mittfältaren Kim Källström. Men trots det ska Djurgården inte ha gett upp hoppet om att plocka hem SM-guldvinnaren från 2002 och 2003. Enligt FotbollDirekt så är Källström, och även tidigare anfallaren Erton Fejzullahu, högst upp på nye tränaren Özcan Melkemichels önskelista inför kommande säsong.

– Han har ju varit här under hösten och varit med ute på Kaknäs och tränat. Jag vet att han trivs väldigt bra i Djurgården, och jag är ganska uppdaterad med hans situation i Kina. Jag träffade honom i går men av en annan anledning, och han gratulerade till Özcan (Melkemichel) och tyckte att det var en bra tränare, så jag förstår att han är intresserad, har sportchefen Bosse Andersson tidigare sagt till Fotbollskanalen om Erton Fejzullahu.

Publicerad 2016-12-28 kl 14:20

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons