Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dansk klubb intresserat av Nordström

Först deklarerade IFK Göteborg att Billy Nordström skulle lämna klubben efter att han tackat nej till en kontraktsförlängning. Kort därefter kunde Fotbollskanalen berätta att det inte alls var säkert att vänsterbacken gjort sitt.

– Vi får se hur det blir med Billy, sa sportchefen Mats Gren så sent som den 20 december.

Enligt Fotbollstransfers.com är Billy Nordström nu ett namn som är intressant för den danska klubben Viborg. 21-årige Nordström hade under fjolåret, bakom Haitam Aleesami, svårt att få speltid och det stannade vid åtta matcher för Nordström. När norrmannen Aleesami sedan såldes till Palermo värvade klubben in australiensaren Scott Jamieson på samma position.

Publicerad 2016-12-31 kl 19:36

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons