Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Raiola: "Zlatan har alltid varit kär i Neapel"

Zlatan Ibrahimovic sitter på ett kontrakt med Manchester United som sträcker sig fram till sommaren, men option på ytterligare ett år. I en intervju med den napolitanska radiokanalen RadioCRC fick Zlatans agent Mina Raiola frågan om en flytt tillbaka till Serie A och till Napoli kan komma att bli aktuell.

– Han har alltid varit kär i Neapel och napolitanarnas passion och jag har alltid sagt det öppet eftersom han växte upp i en familj som var lik napolitanarnas och sedan med mig. Han vet vad napolitanarnas kärlek betyder och att passion alltid har lockat honom. Jag vet att (Napolis president Aurelio) De Laurentiis känner till honom, och med Zlatan vet du aldrig vad som kan hända, säger Raiola till RadioCRC enligt Football Italia.

ANNONS

 

Publicerad 2017-02-01 kl 17:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto