Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Officiellt: Varberg värvar mittback

Varberg förstärker inför säsongen. Klubben går nu ut på sin hemsida med att man värvar den 22-årige mittbacken Oliver Stanisic på ett tvåårskontrakt. Stanisic kommer närmast från Qviding, men har tidigare bland annat representerat Häcken.

Stanisic har tidigare provtränat med klubben.

– Det har varit roligt sedan dag ett och jag har känt mig välkommen. Alla har varit hur snälla som helst. Det är en proffsig klubb med bra anläggningar och spelar en fotboll som passar mig, säger Stanisic till klubbens hemsida.

Publicerad 2017-02-02 kl 21:05

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons