POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter i Grekland: Molins nära Panathinaikos

Efter Kina kan Guillermo Molins nu vara på väg till Grekland. Sport24.gr och gazetta.gr, båda grekiska sajter, uppger att 28-åringen är aktuell för Atenklubben Panathinaikos, där svenskarna Marcus Berg och Niklas Hult sedan tidigare spelar. Enligt sport24.gr kommer Molins under tisdagen befinna sig i Aten för att genomgå läkarundersökning.

Guillermo Molins lämnade i somras Malmö FF för kinesiska Beijing Renhe med ett kontrakt som sträckte sig året 2016 ut med en option på ytterligare två år, men enligt de båda grekiska sajterna har Molins lämnat klubben.

Publicerad 2017-02-06 kl 18:17

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå