Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Uppgifter: AIK överväger jamaicansk landslagsanfallare

AIK har tidigare gjort klart att man spanar efter en förstärkning på anfallssidan innan säsongsstarten efter att ha tappat Chinedu Obasi och sålt Alexander Isak.

Nu skriver Expressen att den jamaicanske anfallaren Deshorn Brown är ett av tre-fyra namn som AIK tittar på och överväger att värva. Brown tillhör just nu Shenzhen FC i den kinesiska andradivisionen, som tränas av Sven-Göran Eriksson. Brown anslöt till den kinesiska klubben i somras efter en och en halv säsong i norska Vålerenga, där han gjorde 13 mål på 37 matcher i Tippeligaen. Under sin tid i Shenzhen har Brown gjort sju mål på 14 matcher.

Expressen skriver vidare att Shenzhen just nu sex utländska spelare, och att Brown kan komma att bli en billig lösning för AIK i och med de nya reglerna för antalet utländska spelare kinesiska lag får ha i truppen, och att det inte finns plats för Brown.

I Shenzhen finns även Chinedu Obasi, som lämnade AIK efter förra säsongen.

Publicerad 2017-02-10 kl 18:44

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons