Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Costa och Chelsea överens om nytt kontrakt

Under den senaste tiden har Diego Costas framtid i Chelsea varit oviss. Anfallaren och managern Antonio Conte har påståtts ligga i bråk med varandra, ett bråk som uppgetts handla om att Costa ville flytta till Kina i januari, men nu ser problemen ut att vara lösta. 28-åringen är tillbaka på planen sedan en tid och nu skriver the Sun att parterna är överens om en kontraktsförlängning.

Costa sägs ha nobbat Kina och uppges nu skriva på ett avtal värt 220 000 pund (2,45 svenska miljoner kronor) i veckan. Kontraktet ska löpa över fem år och sammanlagt vara värt 57 miljoner pund (630 miljoner kronor).

Publicerad 2017-02-15 kl 09:22

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons