Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Rykteskarusellen ökar i fart efter Barcelonas CL-fiasko

Efter 0-4 mot Paris St Germain har ett frågetecknen för Luis Enriques framtid i Barcelona blivit allt fler. Rykteskarusellen tog ny fart efter förlusten i Champions League och på listan över tänkbara namn som cirkulerar i spansk och brittisk media återfinns Sevillas Jorge Sampaoli, Tottenhams Mauricio Pochettino, som tränat lokalrivalerna Espanyol – samt Ronald Koeman, den före detta Barcelonaspelaren som för närvarande är manager i Everton; och som tidigare har sagt att han skulle kunna tänka sig att ta ett jobb i den katalanska storklubben, enligt Daily Mirror.

Publicerad 2017-02-17 kl 15:29

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons