Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Stortalangen från ”Blågula drömmar” flyttar till USA

Robert Mirosavic var en av spelarna i ”Blågula drömmar”, TV-serien som följde pojklandslaget för spelare födda 1995.

På den tiden var Mirosavic en av kullens största talanger och han fick även vara deras lagkapten. Han var på provspel hos Arsenal och Real Madrid, men Mirosavic kände att Benfica var det rätta steget efter råd från bland annat José Mourinho.

2014 kom Mirosavic tillbaka till Sverige, först i Ängelhoms FF och senast Högaborgs BK, men nu meddelar Swope Park Rangers att de har skrivit ett kontrakt med honom. Swope Park Rangers tillhör ULS-serien, en av de två serierna under MLS.

Swope Park Rangers’ huvudtränare är Nikola Popovic, som hade svensken under åren i Benfica.

– Robert var en extremt lovande spelare när han var yngre, så vi är väldigt glada att ha honom här. Han har excellenta egenskaper för att spela var som helst i offensiven, säger Popovic till klubbens hemsida.

De mest framgångsrika spelarna från ”Blågula drömmar” är bland annat Kristoffer Olsson (nu AIK), Melker Hallberg (Kalmar FF), Sebastian Starke Hedlund (Kalmar FF), Gustav Jarl (AFC Eskilstuna), och Muamer Tankovic (AZ).

Publicerad 2017-02-21 kl 12:36

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons