Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Rooney till Kina - blir världens bäst betalde

Sillybloggen

Wayne Rooney kopplas återigen ihop med en flytt till Kina. Under morgondagen pryds tabloiden Daily Mirrors förstasida av rubriken ”Hejdå Rooney – Kinaflytt nästa vecka gör Englandsstjärnan till världens bäst betalde spelare”.

Enligt tidningen har Rooney fått grönt ljus av Manchester Uniteds klubbledning att flytta till Kina och man skriver att klubbens och det engelska landslagets meste målskytt kan ha gjort sin sista match för United.

– Inget skulle kunna hända innan Wayne slog Sir Bobby Charltons målrekord. Vi visste att när han väl slagit det skulle tiden för att se över hans karriär komma, säger en källa till tidningen.

– Vi är väl medvetna om vad Wayne gjort för klubben och han uppskattar karriären han har haft här. Men ibland är det bäst för alla parter att titta på var man står och planera en väg framåt som fungerar för alla parter.

Annons

Tidningen skriver att Wayne Rooney kommer att tjäna 750 000 pund i veckan i den kinesiska ligan, motsvarande drygt 8,3 miljoner svenska kronor.

Publicerad 2017-02-21 23:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto