Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Klart: Suljevic förlänger med Gif Sundsvall

Gif Sundsvall förlänger kontraktet med mittfältaren Smajl Suljevic till och med säsongen 2019. 22-åringen kom till klubben 2015.

– Det känns roligt med förlängningen och det ska bli spännande i år med det nya spelsystemet. Jag är laddad för den här säsongen. Jag är här för att spela och jag ska fortsätta att göra mitt bästa och sedan är det upp till tränaren att bestämma vilka som spelar. Jag trivs mycket bra i Sundsvall både på planen och vid sidan om, säger Suljevic till Sundsvalls hemsida.

Publicerad 2017-02-24 kl 10:13

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons