Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Officiellt: Dalkurd värvar amerikansk mittback

Dalkurd förstärker inför årets säsong. Klubben går ut med att den 25-årige mittbacken Alex DeJohn har skrivit på för två år med Dalkurd.

DeJohn kommer närmast från Tippeliga-laget IK Start.

– Jag är väldigt exalterad över att ha skrivit på, jag har hört en hel del om klubben och deras ambitioner. Jag vill vara med på resan och gör allt för att klubben ska nå sina mål. Dalkurd spelar på ett sätt jag föredrar och jag ser fram emot säsongen, säger DeJohn till klubbens hemsida.

Publicerad 2017-02-25 kl 19:00

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons