Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

"United vill ha Milans unge succémålvakt"

Gianluigi Donnarumma, nyss fyllda 18, är redan en av Serie A:s bästa målvakter och given etta i Milan. Ynglingen ses i Italien som landets näste stormålvakt och Juventus sägs vara intresserat att ta in målvakten som Gianluigi Buffons ersättare.

Nu uppger The Mirror att det finns ett konkret intresse även från Manchester United. David De Gea var nära att gå till Real Madrid sommaren 2015, men för sent inskickade papper stoppade övergången. Real har fortsatt rapporterats varit intresserat av spanjoren.

Publicerad 2017-02-26 kl 08:10

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons