Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

"Allegri tänker gå till Arsenal i sommar"

Arsene Wengers kontrakt med Arsenal går ut efter säsongen, och fransmannen ryktas vara på väg bort från Arsenal.

Det har också gjort att det har börjat spekuleras i potentiella efterträdare till tränarposten i Arsenal. Ett av namnen som har varit uppe är Juventus tränare Massimiliano Allegri. Nu skriver calciomercato.com att Allegri har berättat för sina vänner att han planerar att flytta till Arsenal i sommar.

“Nyheten kommer från Allegris hemstad Livorno, där det cirkulerar att han berättade det här på en middag med sina vänner”, skriver sajten.

För drygt två veckor sedan avfärdade Allegri de dåvarande rykten om en Arsenal-flytt som “fejk”.

– Angående min framtid: jag kan inte dementera något jag aldrig har sagt. För det andra kan jag inte bekräfta något som är fejk. Jag är Juventus tränare. Mitt kontrakt går ut 2018, och jag är lycklig här. Som jag sa, vi har resten av säsongen kvar att spela som vi vill avsluta på bästa sätt. När det är dags kommer jag att ha ett möte med klubben. Vi kommer prata. Det är normalt. Det handlar om att planera. Allt annat är bara rykten, sa Allegri då.

Vidare skriver sajten att Luciano Spalletti är en tänkbar efterträdare till Allegri i Juventus.

Publicerad 2017-02-28 kl 23:30

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons