Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Bosniska klubben uppges ha accepterat AIK:s bud på anfallaren

Sulejman Krpic uppges vara ett hett namn för AIK. Nu skriver den bosniska sajten sportske.ba att Krpic klubb FK Sloboda Tuzla har accepterat ett bud värt 150 000 euro, knappt 1,5 miljoner kronor, från AIK på anfallaren. Sajten skriver även att AIK ska betala Sloboda Tuzla ytterligare 50 000 euro när Krpic gjort 15 starter för AIK och 100 000 euro om man når gruppspelet i Europa League.

Krpic uttalade sig nyligen om AIK:s intresse för just sajten sportske.ba, samma sajt som nu uppger att klubbarna är överens.

– AIK har följt mig under en lång tid och har visat intresse. Det är en stor klubb. Min telefon ringer ofta nu när vänner vill fråga mig vad som händer. Och svensk media har skrivit om det, sa Krpic till sajten.

När Fotbollskanalen tidigare i dag pratade med AIK:s sportchef Björn Wesström om Krpic uttalande sa han så här:

– Vi säger inte vilka spelare vi bevakar. Det är ingen strategi som vi har. Vi ser en massa matcher varje år och ser så klart en massa spelare, det ligger i vår arbetsbeskrivning.

Expressen har tidigare skrivit att AIK:s assisterande tränare Nebojsa Novakovic och chefscout Tobias Ackerman åkte till Bosnien i helgen för att slutscouta anfallaren. Det är dock inget som Wesström vill kommentera.

– Nej. Jag låter som vanligt folk spekulera fritt kring vad vi gör och vad vi inte gör. Det blir enklast så.

Publicerad 2017-02-28 kl 20:54

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons