POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Juventus har lagt bud på Arsenals skyttekung

Enligt den italienska tidningen Corriere dello Sport har Juventus lagt ett bud på Arsenals chilenske målkung Alexis Sanchez. Juventus har tidigare visat stort intresse för anfallaren och kopplades ihop med Sanchez redan under hans tid i Udinese.

Får man tro tidningens förstasida har klubben nu erbjudit ”Gunners” 30 miljoner euro, motsvarande 285 miljoner kronor för 28-åringen. Alexis Sanchez har varit i strålande målform för Arsenal den här säsongen och leder skytteligan tillsammans med Harry Kane och Romelu Lukaku med sina 17 mål.

Publicerad 2017-03-03 kl 08:37

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå