POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Halmstad vill förlänga med Pekalski

Ivo Pekalski har växt fram till en nyckelspelare i Halmstad. 26-åringens kontrakt går dock ut efter säsongen. Nu skriver Kvällsposten att HBK vill förlänga med Pekalski efter att det svenska transferfönstret stängt den sista mars.

Halmstads tränare Janne Jönsson vill att man undviker en situation där många spelares kontrakt går ut samtidigt, vilket var fallet för två år sedan under året HBK trillade ur allsvenskan.

– Ja. Det är viktigt för klubben och det är viktigt för spelarna att man ger signaler, säger Jönsson till tidningen.

Pekalski vill dock inte se så långt fram ännu, menar han.

– För fem-sex år sedan visste jag exakt hur jag ville ta mina steg, men nu utgår jag mer från var jag är i dag, hur jag vill utveckla mig själv rent fysiskt och spelmässigt och prestera. Utifrån det får jag ta det därefter, säger Pekalski till Kvällsposten.

Publicerad 2017-03-04 kl 09:56

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå