POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Officiellt: Talangen förlänger med Gif Sundsvall

Gif Sundsvall förlänger kontraktet med unge Jonathan Morsay. 19-åringen skrev ett A-lagskontrakt på två år i fjol och nu förlängs det med ytterligare två år fram till 2020.

– Det känns bra med en förlängning och jag ser verkligen fram emot den här säsongen. Jag har växt mer och mer i mig själv och fått mer självförtroende och såklart utvecklats. Självförtroende har gjort att jag kan vara mig själv som spelare och som person i laget. Under den här säsongen kommer jag kämpa för en startplats och jag vill växa in i laget och bli en nyckelspelare. Jag trivs jättebra i GIF Sundsvall, de är fina killar i laget och jag gillar hur tränarna tänker och hur de vill spela. Jag är laddad inför säsongen, säger Morsay i ett pressmeddelande.

Morsay gjorde fyra matcher från start i allsvenskan 2016.

Publicerad 2017-03-07 kl 12:13

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå