POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Dortmund-basen: "Har inte känslan att Aubameyang kommer lämna"

Pierre-Emerick Aubameyang fortsätter att ösa in mål för Borussia Dortmund, och blev målskytt så sent som tidigare i veckan när BVB slog ut Benfica ur Champions League.

Aubameyang har under en längre tid omgärdats av flyttrykten, och inte minst Real Madrid har nämnts som en möjlig nästa destination för gabonesen. Borussia Dortmunds vd Hans-Joachim Watzke menar dock att han inte tror att Dortmund kommer sälja Aubameyang.

– Sedan “Auba” kom till Dortmund har jag aldrig haft känslan att han planerar att lämna den här klubben. Jag tror att han förstår att vi bygger ett fantastiskt lag här igen. Vi vet vad han betyder för oss, men han vet också vad vi kan göra för honom. Vi tänker inte på en transfer alls i det här läget, säger Watzke till Bild enligt AS.

Publicerad 2017-03-11 kl 13:25

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå