POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Monaco-mittfältaren nära Chelsea

Tiemoué Bakayoko ser ut att närma sig en övergång till England och serieledaren Chelsea. Sky Sports välkände reporter Guillem Balague skrev under tisdagskvällen att mittfältaren och Chelsea redan är överens om de personliga villkoren och att nästa steg för Chelsea är att betala “mer än någon annan” för fransmannen. Får man tro tidningen Daily Mirror har Londonklubben också lagt ett bud på 32 miljoner pund, motsvarande närmare 350 miljoner kronor. Enligt tidningen är dock även Manchester United intresserat av 22-åringen.

Brittisk media skriver också att Bakyoko tackat nej till en kontraktsförlängning med Monaco. Den centrale mittfältaren har den här säsongen varit given på det centrala mittfältet i den franska succéklubben som i förra veckan spelade bort Manchester City från Champions League.

Publicerad 2017-03-22 kl 07:24

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå